Little Gold

Lille og gylden er et meget beskrivende navn for dette underspillede men stadig kostbare band fra forskellige steder i USA. Jeg ved ikke hvor wierd folkemusikken skal være for, at den kan kategoriseres som Wierd Folk, men denne folk er semi wierd. Sær men behagelig som en flyverdragt i en snestorm.

Hvis du har hørt om Woods eller Meneguar, kan det være at navnet Christian DeRoec klinger velkendt. Efter at have spillet i begge bands startede han efterfølgende, eller måske samtidigt, Little Gold – et soloprojekt med skiftende musikere på diverse instrumenter. 

På albummet fra 2009 On The Knife (udkom på Adagio 830) er Little Gold pakket ind i lune strygere og amerikana slideguitarer. Det er ærke amerikanske sange, der på den varmeste og mest overraskende måde omfavner lytteren og maner til eftertænksomhed.  

Hvis man lytter til de numre der ligger på bandets hjemmeside http://www.littlegoldsongs.com/music.html er det et mere rocket up-beat udtryk trioen viser – stadig med en folket indgangsvinkel. Det er skævt og countrypoppet.

Allerede i marts måned udkommer 7”eren Mike Swan b/w Oh Dad på Sophomore Lounge Records og kort efter følger Little Golds næste fuldlængde Weird Freedom – også på et selskab ingen kender.

Lyt til Birds Eye herunder. Måske fra det kommende album.

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=13443829&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=1&color=00ADEF&fullscreen=1&autoplay=0&loop=0

Little Gold – “Bird’s Eye” – Le Loft Rooftop from DUKE STREET on Vimeo.

//Troels

Reklamer

One thought on “Little Gold

  1. Pingback: Little Gold – Weird Freedom | LAPPLAND

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s