The Marder (UK) & Thulebasen live

Den 25. marts har du chancen for en helt speciel og intim koncertaften i selskab med Manchester bandet The Marder og danske anmelder yndlings Thulebasen.

Herlighederne foregår i det private koncertlokale Lillely, en del af musikildsjælen Lars Kjelfred Sterregårds eget hjem på Vestegnen. Lars har tidligere haft besøg af legenden David Thomas fra kultbandet Pere Ubu og forsøger i disse uger at samle nok interesserede til at få Jeff Magnum (Neutral Milk Hotel) til København i løbet af året. 

Engelske The Marder har udgivet en enkelt EP indtil videre. En EP produceret af ingen ringere end Steve Albini (producer for Nirvana, PJ Harvey, Pixies, Mogwai m.fl). Lyden er uden tvivl præget af Manchesters rå charme med nik til post punk som bysbørnene Joy Division, men de trækker også på 50’er rock’n’roll og dansablet newwave som hos Gang of Four. Guitardrevet engelsk indie med potentiale.

Thulebasen behøver vel ingen nærmere introduktion…

Der er plads til 30 mennesker i det 18 km2 store koncertlokale, så meld hurtigt tilbage til Lars Kjelfred Sterregård på larskjelras@gmail.com, hvis du ønsker at deltage. Prisen er 275 kr inklusiv gratis kolde Carlsberg hele aftenen, event-poster og natmad.

Tjek eventet på http://www.facebook.com/event.php?eid=192361010793401  

http://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Fplaylists%2F283746&show_comments=true&auto_play=false&show_playcount=true&show_artwork=true&color=ff7700
THE MARDER ‘Men’s Ruin’ EP by sways

//Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s