Tyvek

Amerikanske Tyvek kommer til Danmark

Detroit er mest kendt for fordums amerikansk bilindustri, og er i dag en by i økonomisk krise. Det er også hjemby for punkrock kvartetten Tyvek, som i slutningen af 2010 udgav deres andet album Nothing Fits på L.A. selskabet In The Red Recordings (Vivian Girls, Strange Boys, Blank Dogs m.fl.). I den forbindelse er Tyvek på en omfattende europatour, der fører dem til Danmark af to omgange. 

Nothing Fits er et støjende, hurtigt punkalbum der trækker på en mængde elementer fra genrens historie og forhistorie. Lytteren møder kompromisløse buldrende trommespil, jagende råbekor, fuzzy guitarriff og en perfekt punket vokal. Tyvek har uden tvivl fundet inspiration hos The Stooges og ligesindede prepunk bands, men den semi-melodiøse garagerock speedes up så resultatet bliver mere hardcorepunk end start 70’er nostalgi. Tyvek er fuld fart fra start til slut, men groovy bas og fængende omkvæd gør Nothing Fits til ikke så lidt en kropslig plade, der taler både til “fuck dig attituden” og til de slidte gummisko (eller dansesko hvis du rent faktisk ejer sådan nogen).

Tyvek spiller torsdag den 3. marts på Elværket i Helsingør på deres vej til Sverige. Tilbagevejen fører dem forbi Danmark igen, så tirsdag den 8. marts gæster de Loppen sammen med Iceage og dagen efter Århus’ Musikcafeen, hvor de får hjælp af The Hedgehog.

//Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s