Spindrift

Spaghetti western på Loppen

Med det ene ben på surfboardet og det andet solidt plantet i stigbøjlen på en mustang hingst spiller Spindrift filmisk og mystisk ørkenmusik. Et musikalsk udtryk der omfavner den amerikanske myte om den ensomme rytter, den retfærdige hævner, rebellen med hjertet på rette sted.

Spindrift har gennemgået utallige konstellationer siden det blev dannet i 1992 af Kirpatrick Thomas, oprindeligt på USA’s østkyst inden bandet en årrække senere rykkede til L.A. Her lavede bandet lydsiden til independent western filmen The Legend of God’s Gun – en hyldest til spaghetti western genren. Siden da har bandet udgivet en række albums – alle med klare nik til legender som Ennio Morricone, Velvet Underground, Dick Dale, Brian Jonestown Massacre og The Dandy Warhols.

Ifølge oraklet Wikipedia har 20 musikere gennem tiden været inde over projektet, herunder medlemmer fra Brian Jonestown Massacre og The Warlock, inden bandet har fundet den nuværende form, som ses på billedet herover.

Det er denne five-piece, der gæster Loppen den 11. maj som support for Dead Meadow (mere om dem her senere) – en koncert jeg regner med bringer mig på en syret tur til det vilde vest.

Nummeret herunder er netop fra soundtracket til The Legend of God’s Gun – det hedder Speak to the Wind.

http://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F3349507
 

http://www.myspace.com/thewest

http://www.spindriftwest.com/index.html

//Troels


Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s