Milk Music – Beyond Living

Energi-sprudlende no-nonsense guitarrock farer mig i ansigtet når Milk Music’s LP Beyond Living med passende høj volume renser mine ører ud, mens jeg farer gennem København på min cykel. Der er kant, nerve, og true grit!

Milk Music er en trio fra USA’s nordvestlige hjørne, nærmere betegnet byen Olympia, i Washinton State. Om bandet ved jeg ikke meget. De har tilsyneladende selv udgivet Beyond Living for ikke så længe siden, og har så vidt vides kun udgivet et bånd tidligere.

Dynamoen i Milk Music er en super smadret fuzzy guitar, der på bedste J Mascis stil skifter mellem tunge headbangende riffs og liflig let guitarlir. Det er grunge, stonerrock og indie som i uafhængig – men mest af alt bare tre langhårede gutter, der hver især tæver hårdrock ud af deres respektive instrument.

Trioen besidder en autenticitet, der er svær at beskrive. En nerve både sand og beskidt. Netop så beskidt og uegnet til pæn brug, at man ikke på noget tidspunkt mistænker Milk Music for at ønske at blive et smart hyped band, der kan ende på forsiden af dit coffeetable magazine med reklamer for svensk design og eksklusiv sneakermode.

Beyond Living er omtrent 24 minutter lang fordelt på seks numre – alle i samme kompromisløse grungede stil. 

Det var lidt en øvelse at få fat de seks skæringer, men pladen kan fås i Bis Auf’s Messer (fysisk og internet baseret pladeforretning i Berlin) igen om en uges tid, da den lige nu er udsolgt.

Ellers kontakt bandet direkte på milk_music@hotmail.com.

Her er nummeret No Life fra Beyond Living. 

http://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F8969141
Milk Music – No Life by byeparis

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s