Gun Outfit

Igen er jeg endt i musikbyen Olympia, Washington, denne gang for at fremhæve en trio, der på deres egen måde bygger videre på hvad pre-grungebands som Dinosaur Jr., Meat Puppets og bysbørnene Beat Happening startede på for femogtyve år siden.

Gun Outfit spiller ærlig og ufordærvet særrock, der appellerer til de, som altid føler sig en lille smule malplaceret i verden, hvis fødder har en tendens til at pege en smule ind ad og hvis flossede flannelskjorteærmer er kronisk lidt for lange. Altså til den samme fremmedgjorte teenager, i alle aldre, som grungen i sin råhed og blottet sårbarhed talte til.

Lyt til singlen fra bandets sidste plade Possesion Sound (2010, Postpresentmedium) herunder, og lad dig kun friste, hvis du støder på den eller forgængeren Dim Light (2008, Postpresentmedium) et sted hvor plader sælges.

Gun Outfit turnerede sidste efterår i Europa, hvor de også gæstede Loppen i København som opvarmning for Beach Fossils. Før det valsede de rundt i USA, hvor de gav et interview i en anden DIY musikby; Denton, Texas. Tjek ligeledes interviewet herunder.

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=13397174&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=1&color=00ADEF&fullscreen=1&autoplay=0&loop=0

Gun Outfit – Interview from WeDentonDoIt on Vimeo.

// Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s