Api Uiz

En Roskilde Festival anbefaling

Har du også tænkt dig at bruge en del af sommeren på at banke søm i dit kistelåg på Roskilde Festival, kan du med fordel slå et smut forbi det franske støj-grunge band Api Uiz.

I bedste All Tomorrows Parties stil lader Roskilde i år et legendarisk band kuraterer en hel koncertflade. Æren har de eksperimenterende hollandske punkere i The Ex fået, og for at blive i det eksperimenterende bringer de med sig engelske post-punkere Jackdaw With Crowbar, The Ex forsangerens solo projekt Zea, DJ/Rapture, etiopiske Ilalta Band og det franske bud på neo grunge Api Uiz.

Api Uiz farer dig i ansigtet fra første sekund, hvor efter de pløjer dig ned og tæver dig med en stump version af kompleks og lynhurtig støjrock. Nok stump men ikke uden fængende og ørehængende guitarstumper, som har fået kritikere til at sammenligne Api Uiz med grungen.

På bandets Last.fm profil ligger der to gratis mp3’er til download – lige akkurat nok til at Api Uiz’s koncert på Roskilde Festivalen er noget, jeg i den grad ser frem til. Hent dem her. Det siger bang!

// Troels


Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s