Les Savy Fav

Koncerten med amerikanske Les Savy Fav er rykket til Rust

Selv om Roskilde festivalen var ganske ok, er sommerens mest seværdige koncert stadig forude, når Les Savy Fav gæster København den 15. juli med deres særlig finurlige og fængende artpunk.

I april fortalte jeg at koncerten fandt sted på KB18. Af mystiske grunde er arrangementet nu flyttet til det knap så udmærkede spillested og natklub Rust. Det ændrer dog ikke ved af Les Savy Fav’s første koncert i Danmark bliver noget du skal opleve. Jeg har hørt bandet i Vancouver og i Berlin – begge koncerter uforglemmelige oplevelser hvor det velspillende band med Tim Harrington i front satte ild til alt og alle. Til de der ikke kender Tim Harrington er han en 35+ halv tyk mand med energi som et fem-årigt ADHD barn og uden synderlig blufærdighed. Yes!

Les Savy Fav har eksisteret siden 1995 og har udgivet fem albums senest Root For Ruin i 2010 på LSF bassisten Syd Butlers pladeselskab French Kiss.

Skynd dig at købe billet.

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=7657441&server=vimeo.com&show_title=0&show_byline=0&show_portrait=0&color=00adef&fullscreen=1&autoplay=0&loop=0

Det er det her jeg mener… Les Savy Fav med The Sweat Descends

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s