Ceremony

Matador skriver kontrakt med hardcorebandet Ceremony

Kurt Vile, Sonic Youth og Yo La Tengo får selskab af det San Francisco basserede punk/hardcoreband Ceremony på independent pladeselskabet Matador

Inden jeg læste pressemeddelesen kendte jeg overhovedet intet til Ceremony, der ellers har tre eftersigende anmelder roste albums bag sig. Efter at have skaffet bandets seneste plade Rohnert Park fra 2010 forstår jeg Matadors valg.

Ceremony spiller bombastisk punkrock med en lyd inspireret af Big Black’s stramme og voldsomme lyd med ørkenrock elementer som hos Queens of the Stone Age. Vokalen er en yderst klædelig indigneret mandevokal, der både er klassisk hardcore og bedre end de fleste. En vokal der sammen med fine melodistumper og anderledes sangstrukturer her og der gør Rohnert Park og Ceromony generelt værd at lægge ører til.

Matodor har oplyst, at Ceremony’s fjerde album og første på Matador udkommer i 2012. Med udgivelsen af Fucked Up’s roste album David Comes to Live har Matador fået færden af mere punk.

Herunder kan du lytte til Into the Wayside Part I / Sick fra Rohnert Park (Bridge Nine Records, 2010). Et af albummets vredeste skæringer.

http://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F17740941
// Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s