Fluorescent Heights


Release-party med mere: Sæt kryds i kalenderen den 27. & 28. januar

Søvn er en regelmæssigt tilbagevendende tilstand af naturlig hvile, som muliggør restitution af krop og sind, samt hjernens lagring af nyligt indlærte ting. Inden man overgiver sig helt til denne hvile, kan man opleve en tilstand mellem fuld bevidsthed og søvn. Et udefinerbart abstrakt stykke tid hvor disede minder og drømme flettes sammen til en ofte behagelig og psykedelisk oplevelse.

Svenske Fluorescent Heights har fanget denne fornemmelse, som en natsværmer i et net, og lagt den på vinyl. Albummet hedder Tourism og udgivelsen bliver fejret i København med tre arrangementer over to dage. Hvis du er flittig, får du det nye album gratis med hjem.

Det er i samarbejde med det lille københavnske label Subsuburban, der tidligere har udgivet Valerian Swing og Silian Rail, at Flourescent Heights nu udgiver pladen Tourism – en plade der både er mærkelig psykedelisk og flydende at se på og lytte til.

I weekenden den 27. & 28. januar fejres udgivelsen med tre koncerter rundt i København – alle gratis og på hyggelige og atypiske steder.

Programmet er således:

Den 27. LIVE kl. 17.00 – Kaffebaren, Amager.
Den 28. LIVE kl. 16.00 – Møllegades Boghandel, Nørrebro.
Den 28. kl. 20.30 – “THE RELEASE PARTY” @ Navnløs, Vesterbro

Hvis du vil have fingrene i en gratis udgave af Tourism, skal du møde op til en af de tidlige koncerter fredag kl. 17 eller lørdag kl. 16. Her får du en lille pamflet, som du medbringer til release-festen den 28. på Navnløs på Vesterbro, hvor du modtager et eksemplar af albummet.

Lyt til albummet herunder via Bandcamp

//Troels

Reklamer

One thought on “Fluorescent Heights

  1. Pingback: Metro Riders | LAPPLAND

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s