Runny

Download gratis LP med New Yorks mest homofile hardcoreband

Okay, det er måske verdens bedste band. Men alligevel fortjener Runny din opmærksomhed et øjeblik.

Punk og hardcore kan i de forkerte hænder blive noget værre macho-inficeret pjat, hvor det gælder om at slå hårdest i mosh-pitten og være mest vred på verden.

I Brooklyn findes et anderledes hardcoreband med fjollet og vulgær homohumor. Bandet hedder Runny og består af tre mænd og en kvinde – homoer og hetroer. Modsat alle haderne bruger de deres seksualitet som omdrejningspunkt for deres flamboyante melodiøse hardcore. Eller rettere homocore. På Runny’s nyeste plade We’ve Come for Your Women (And Some of Your Men) finder man titler som It’s the Third Dick You Suck That Makes You Gay, I Wanna Fuck You And Kill Myself og Ass Prince. Plat, ja – men også lidt sjovt.

Når Runny er bedst er det med den brovtne fuldskæg+stor mave-vokal helt i front, hurtige distortede guitarriff og fuld fart på trommerne som på Ass Prince og Drug Orgy. Jeg er overbevist om at Runny er et live-band. En feststarter. En oplevelse. Hvem vil ikke gerne se Madball iført fjerboaer? I New York har Runny spillet på stort set alle barer og venues og deres gig-kalender er altid fuld. Så hold øje med dem hvis du er på de kanter.

Download albummet gratis herunder og underholde dine venner med Nwe Yorks mest homofile hardcoreband.

//Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s