Broken Water – Seaside and Sedmikrásk

Trioen udgiver nyt hvis du støtter dem. 

Pladen er indspillet. Den hedder Seaside and Sedmikrásk. Nu mangler trioen Abigail Ingram, Jon Hanna og Kanako Wynkoop, tilsammen Broken Water, blot penge nok til at udgive. Det lyder måske lidt omvendt at lave al forarbejdet, skrive sange, indspille, lave layout, uden at have penge i ryggen til at få pladen trykt. Det er dog hvad, efterhånden en del bands, gør gennem crowdfunding siden kickstarter.com. Siden fungere som en stor indsamlingsbøsse hvor bands, initiativtagere og produkter præsenteres hvorefter begejstrede brugere og fans spytter penge i realiseringen.

Bands har pludselig mulighed for at finansiere en udgivelse helt uden om pladeselskaber og mellemmænd – vel at mærke uden risikoen for at tabe penge. For hvis pengene ikke er hjemme, bliver projektet slet ikke til noget. I det lys er det måske den rette måde at gøre tingene på for uafhængige bands og kunstnere.

I dette tilfælde har Broken Water brug for 3000 dollar. Man kan støtte med alt fra 5 til 666 dollar og får forskellige ydelser tilbage i bytte. For ti dollar får du en download-kode til det kommende album, og for 666 dollar kommer bandet og spiller i din by, hvis du bor i Sydcanada, USA eller det nordlige Mexico.

Broken Water mangler satdig 975 dollar før målet er nået og deres konceptuelle 3. album kan blive en realitet.

Albummet består af blot to numre fordelt over 32 minutter. På side A findes nummeret Seaside, som er en inspireret af bogen In the Realm of the Hungry Ghost skrevet af Dr. Gabor Mate, og side B-sangen Sedmikrásk er et nik til den tjekkiske New Wave feminist filmskaber Věra Chytilová og hendes film Daisies.

Broken Water har en særlig sensitiv og medrivende energi. En energi der ligger i forlængelse af Nordvestens tradition for støjende guitardreven rock, der henter inspiration i både postpunk, metal og wierd folk. Bandets tidligere udgivelser LP’en Whet og senest EP’en Peripheral Star er noget af det bedste nye musik, jeg har i min samling. Jeg kan kun anbefale at du følger linket herunder, og køber det nye album på forhånd eller blot donerer en skilling.

Klik her og besøg Broken Waters Kickstarter side.

Herunder kan du streame bandets seneste udgivelse, EP’en Peripheral Star.

//Troels

Reklamer

One thought on “Broken Water – Seaside and Sedmikrásk

  1. Pingback: Q & A with Broken Water | LAPPLAND

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s