Waterdhavian Creatures

Mad props. Jeg er ej amerikaner, sort eller rapper, men det er sgu et passende mundheld for følgende band. For det første ligger de halvnøgne udrustet med kniv og økse på deres officielle profilbillede, hvilket for den uvidende muligvis virker en anelse underligt, men når man læser nærmere efter i den sparede tekst, drengene har skrevet, finder man straks, at der er mening i galskaben, da drengene jo (selvsagt) er på dragejagt. For det andet skriver de følgende om deres musik: ‘Lyder som David Bowie ville se ud på ryggen af en gigantisk gylden Dragon’. Hvis det ikke lægger op til spænding, så ved jeg snart ikke, hvad der gør.

Så kampen er i gang, det er warlords’ne nat, og det mærkes tydeligt på både musikkens karakter og tekstens udfald. I sangen ‘Night of The Warlords’ er trommernes rytme er bestemt og krigerisk. Guitarens riff er legende, sjovt og fængende. Sangeren er på en drageryg fra Island til Norge.

En ven, der er bekendt med bandets musik skriver: Indhyldet i røg og mystik med en guitar over skulderen vil drengene i Waterdhavian Creatures åbne op for en godtepose af magiske sange og episke fortællinger. Det er en følelsesrejse til en svunden tid fyldt med eventyrlige væsener. Det er en forkælelse af dine øregange med dragons og lækre riffs i et selskab, der vil sprænge coolness-skalaen og efterlade dig med så god karma og så meget mojo, at du selv vil flyve på en drage derfra. Efter en grå og våd vinter vil eventyret sætte dig lige midt i solen.

Ikke så meget snak, mere musik – følg linket til krigsadelsherrernes univers nedenfor. Og hvis du føler dig draget af dragerne og eventyret, så tag hen og hør dem live den 2. maj på Tjilipop.

http://www.facebook.com/WaterdhavianCreatures/app_178091127385

/Kim (og Tobias)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s