Big Kids

Der hvor 90’er indie møder sing-a-long punkrock, og tidlig emo findes bandet Big Kids. Deres fængende guitar-sange og en nostalgisk fornemmelse af falmede barndomsfotos gør deres nyeste album Phone Home til en god lytteoplevelse.  

Måske kender du filmen Big fra 1988 med Tom Hanks i hovedrollen. En lille dreng finder en mystisk spillemaskine i et gammelt tivoli, putter en mønt i og ønsker at blive stor og voksen. Og det bliver han. En voksen mand udenpå men stadig kun 12 år indeni og sådan fortsætter historien om det at blive voksen. Det er lidt den samme fornemmelse Oakland kvartetten Big Kids besynger på albummet Phone Home. De hedder ikke Big Kids for ingenting, og både cover og sangtekster emmer af denne glæde og skræk over at være et ægte voksent menneske sådan fysisk set.

Phone Home er indspillet direkte på bånd, og det giver en umiddelbar og ærlig lyd som matcher Big Kids emotionelle skrål-med-punkrock, der er sølet ind i både melodi og melankoli. Albummet gør sig bedst spillet for fuld volume og i godt selskab.

Phone Home er Big Kids andet album og blev udgivet af Adagio 830 og Protagonist Music sidste efterår.

Køb pladen her: Bis Auf’s Messer

//Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s