Paint Fumes

Paint Fumes er bestående af tre gutter fra Charlotte, NC: Elijah (vokal/guitar), Brett (guitar) og Josh, aka ‘Pinche Gringo’ (trommer). Og lidt ligesom malerdampe gør én rundtosset, lettere omtåget og usikker i balancen, gør Paint Fumes det samme. Lad mig beskrive det sådan her: Selvom jeg sidder foran min computer en stille torsdag eftermiddag og hører musikken på laveste niveau i mine høretelefoner, har mit hoved ualmindelig svært ved at sidde stille på min krop.

Det er hårdkørt, psykedelisk garage-punk og til trods for, at drengene ikke har været sammen specielt længe (og at Elijah kun lærte at spille guitar et år før bandets oprindelse), spiller musikken, som havde de kendt hinanden i årtier. Slovenly Recordings er pladeselskabet bag trioen, og der forventes udgivelse i foråret 2012 – så det burde være lige på trapperne.

Elijah siger følgende om musikkens karaktertræk fra den ældre rock: “I’ve always liked old music. All that stuff is super simple, but it always has a different sound. It’s the same chords that have been played forever. It’s just making them your own.” Og at gøre det til sit eget, må man erkende, at de har gjort. Som i nummeret ‘Uck Life’, hvor hvert instrument kører efter hver sin genre. Trommerne hjuler derudaf, leadguitaren står for de upolerede, distortede toner og riff, mens andenguitaristen står for den generelle, rytmiske del af lydbilledet. Men midt i det hele – lige når hovedet har fundet sin faste rytme op og ned – så kommer der et mellemstykke, hvor rock i bedste westernstil får lov til at udfolde sig.

Lyt til nummeret nedenfor, og glæd dig til at blive overrasket, rystet i nakkemusklerne og generelt malerdampspåvirket:

Free Music Archive: Paint Fumes – Uck Life

/Kim

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s