Danava

“Headbanging er en speciel form for dans, som omfatter voldsomme bevægelser af hovedet i takt med den spillede musik. Man “banger” hovedet frem og tilbage, eller rundt så ens hår følger med”. Det er præcist hvad der skal ske på lørdag, når Danava gæster københavnske KB18 med deres ualmindelige groovy 70’er inspirerede heavyrock.

Med det helt tunge garn og soundtracket til sølvfarvede plateaustøvler – til mænd vel at mærke – er Portland-fyrene i Danava som revet ud af en anden tid. En tid hvor det vandtætte overskæg ikke var en fashionabel gimmick, men obligatorisk som mand. Davanas musikalske univers emmer af benhård heavy af den gamle skole, spillet som det blev gjort dengang Black Sabbath, Rush og Led Zeppelin indhyllede verden i uhørt mørke toner.

Med to albums og et tredje på vej har Danava allerede fået voldsom ros for deres retroperspektive musik, som genopfinder den der old school headbangende lyd.

Koncerten finder sted på KB18, lørdag den 19. maj. Danava spiller med danske Double Space og Terex Titan.

Citatet øverst er fra Wikipedia. Og længere nede i artiklen fremgår det, at man kan få piskesmæld af at headbange. Så gør det med måde.

//Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s