Pladeselskab: Hardly Art

Sub-Pop lillesøsteren Hardly Art har en række nye spændende udgivelser de kommende uger og måneder. Få en smagsprøve på nyt med Fergus & Geronimo, Broken Water og koncertaktuelle Hunx.

 

 

 

 

_______________
Fergus & Geronimo er en del af texianske musikscene omkring universitetsbyen Denton – en scene der tæller blandt andre Teenage Cool Kids, Wax Museums og Fungi Girls. Deres debut Unlearn fra 2011 var et sprudlende genre mash-up af garage, soul, indie og en masse andet. Det er i hvert tilfælde et rigtigt godt album. Efterfølgeren Funky Was The State of Affairs udkommer på Hardly Art den 7. august, men allerede nu kan du høre siglen Roman Tick via dette link

._______________

Jeg er helt pjattet med Broken Water og derfor røg hænderne op, da det blev annonceret at deres næste og anden fuldlængde Tempest udkommer allerede den 29. maj på Hardly Art. Det er endda kun få uger siden, at EP/minialbum Seaside and Sedmikrásky udkom, som blev finansieret af fans gennem crowdfunding. Lyt til den forrygende helt nye grungede single Underground her fra det kommende album, og læs Lapplands interview med Olympia bandet her.

_______________

På fredag spiller Hunx – tidligere Hunx and His Punx – på stengade sammen med De Høje Hæle og en række andre bands. Queer-garagerockeren Hunx debuterer som solokunstner med albummet Hairdresser Blues, og singlen derfra hedder Let Me In og er en lalleglad 60’er pop sag, som du kan høre her. Hairdresser Blues er vist allerede udkommet så køb den til fredagens koncert.

 

//Troels

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s