The Woolen Men

“I’m the same as I were yesterday” synger The Woolen Men på deres seneste udspil, EP’en ‘The Hair Of The Night’. Et band fra Portland, Oregon med små armbevægelser, integriteten umiddelbart i højsædet og en insisteren på at gøre tingene selv og med så få led som muligt. Man fristes til at lufte betegnelser som DIY-bands og lo-fi æstetik.

I bedste Sebadoh stil skiftes de tre medlemmer til at skrive sange og til at synge dem. Og der bliver også byttet instrumenter undervejs. Den delte sangskriver tjans tilføjer en naturlig diversitet til de 7 numre, og med den skrabede produktion som gennemgående element, fungerer EP’en upåklageligt som helhed. Numrene er indspillet af bandet selv og udgivet på kassette via Eggy Tapes, som drives af bandmedlemmet Rafael Spielman.
Personlige yndlingsnumre tæller den Message In A Bottle-klingende Deaf Americans og det tilbagelænede Girls On The Lake, som med produktion og sommerhit-potentiale fremstår som et bud på en sober Unknown Mortal Orchestra sang. Den melo-punkede Way Over My Head er ligeledes blandt favoritterne og kunne også snildt gå hen at blive et sommerhit på mit anlæg.
Eggy Tapes står desuden bag en række prominente udgivelser med navne som Archers og Orca Team.

Tobias

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s