Metz

En simpel anbefaling af et simpelt band. Metz rammer som en knytnæve i ansigtet med ganske få virkemidler og klare intentioner. Skru op og se om luftguitaren ikke melder sig.

 

 

Det er ikke mere end et par uger siden savnet sidst meldte sig, og jeg måtte ind og tjekke Metz’ bandcamp profil for at se, om der ikke snart skulle være nyt under skyerne. Der tegnede sig dog ikke et billed af et videre aktivt band, og jeg frygtede lidt at trioen, der torpederede min opmærksomhed første gang med 7″eren ‘Soft Whiteout/Lump Sums’, havde stillet træskoene. Hvad der imidlertid er gået lige hen over hovedet på mig er, at de såmænd bare har taget et langt, stilfærdigt tilløb til hvad der ser ud til at blive en eksplosion af et debut album, og såmænd igennem ingen ringere end Subpop.

Meget passende dyrker Toronto baserede Metz et nogenlunde grunget bud på forenklet støjrock, ikke ulig dele af Subpops tidlige katalog. De er lyden af et glemt ekstra nummer fra Nirvanas “Bleach” eller Sonic Youth på en dårlig dag i studiet med Kurt Ballou. Det er bragende, repeterende og enkelt. Har man en svaghed for den slags, bør man absolut ikke snyde sig selv for Metz.

“Headache” og “Wet Blanket” er første skæringer fra den selvbetitlede debut der rammer gaden 9. oktober. Deres tre 7″ere ligger desuden som name-your-price downloads på bandets bandcamp profil.

 

Tobias

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s