Hornet Leg

Der er ikke nogen tvivl om, at mange bands og musikere for tiden forsøger at gen(op)finde en svunden tid. 60’erne og 70’erne er helt sikkert tilbage a la mode, og kampen for at finde den rigtige lyd og attitude er hård, utaknemmelig og – for få mere, for mange mindre – vellykket. Hornet Leg er en af de særlige tilfælde, hvor inspirationen fra en anden tid er tydelig, men det er stadig ikke en tro kopi af noget, man har hørt før. De formår at smide en anstændig portion af dem selv i musikken og derved ende med et slutresultat, der er værd at bruge tid og hørelse på.

Bag Hornet Leg står leadguitarist og sanger Chris Sutton og sammen med ham, er det pt. Robert Comitz (Nucular Aminals) på trommer og Bob Desaulniers på bas. De kommer fra Portland og har siden 2009 med albummet Ribbon of Fear været forkæmpere for en lyd, som repræsenterer: Brand new textures and directions and the music spectrum stretches between all out fury, contemplative power pop, and somber cries for redemption via acappella’.*

Jeg har ikke kunne finde en masse nye udgivelser, men faldt over Still Life-albummet fra 2010, som jeg synes, er alt det, som de selv beskriver, de er. Nedenfor kan du streame hele albummet, hvor især nummeret Sound indfanger præcis dét, som jeg mener, gør Hornet Leg til noget, som man absolut kan være sine ører bekendt:

GOD FREDAG! /Kim

* Citatet er taget af bandets Facebookside.

Reklamer

One thought on “Hornet Leg

  1. Pingback: Koncerter i oktober | LAPPLAND

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s