Town Portal konkurrence

Gennem måneder i et øvelokale på Refshaleøen, hvor et whiteboard med teorier og tanker om tidsforskydelser bandt rummet sammen som tæppet i The Big Lebowski, har progrock/math/instumental trioen Town Portal arbejdet på deres nye album Chronopoly.

Vinylerne med det flotte omslag er endelig kommet frem i god behold, og det fejrer vi i samarbejde med pladeselskabet Subsuburban ved at udlodde to Town Portal Chronopoly LP’er. Ja den plade Morten og Christian fra Town Portal her holder, kan blive din. Læs mere om hvordan du vinder.

For et par uger siden svarede Town Portal guitarist Christian Ankerstjerne på en række spørgsmål her på Lappland omkring bandet og det nye album. Det viste sig, at der lå ikke så få tanker og overvejelser bag albummet, som også skinner igennem på første lækage fra Chronopoly, Uncle Genie.

Men hvilke to ord består titlen Chronopoly af?

Send dit svar til lapplandblog@gmail.com for at deltage i konkurrencen om to LP’er og skriv din adresse i dit svar også, så pladerne kan komme sikkert i havn. Der vil blive trukket to vindere af en mand iført bind for øjnene på fredag.

God jagt!

Og husk, at det er fredag den 5. oktober, at Town Portal holder releaseparty på Studenterhuset, hvor 2/3 Papir, kaldet A2 vil spille sammen med Teach Me Tiger, foruden selvfølgelig Town Portal. Læs mere om eventet her: https://www.facebook.com/events/415704668488468/?fref=ts

NB: Det kan være en ide at læse “Q&A med Town Portal” her på siden for at finde svaret.

//Troels

Reklamer

One thought on “Town Portal konkurrence

  1. lapplandblog Post author

    Så er Town Portal konkurrencen kommet til en ende. Det rigtige svar på spørgsmålet er ”chronos” og ”monopoly”, som er de to ord Town Portals nye udgivelse Chronopoly er svejset sammen af. Vinderne er blevet udtrukket og er: Kristian Münster fra Århus og Jeppe Haugaard Jørgensen fra København. Tillykke! I får en dejlig Town Portal vinyl med posten en af dagene. Tak til alle der deltog!

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s