Video fredag

Efter en hård uge på arbejdsmarkedet, på læsesalen eller i køen på jobcenteret, skal der kobles af og skues op for adspredelsen. Til det formål har jeg på vegne af bloggen fundet tre videoer med bands, som vi her på Lappland har skrevet om, drømt om og i den grad begæret den seneste tid. Vi bevæger os fra poetiske sort/hvid close-ups fra biologiens verden til medicinkrævende angst for at slutte af et sted, der bare er too cool for school. God weekend!

Arkiveret under ovennævnte kategori “begær” findes Chris Cohen i samme mappe, som chips med dip og piger der smiler, mens de cykler. Med sin fløjlsbløde psych-pop og bundsympatiske stemme har Chris Cohen tilføjet en tiltrængt behagelig og letlyttelig plade til mine ører. Manden kommer til byen i november med sin nye LP Owergrown Path under armen, og fra denne plade er der en dugfrisk video til nummeret Monad. En lille sag hvor der zoomes ind på celler og planter på fin vis.

______________________________________________________

I sidste uge eller deromkring skriv vi om Unnatural Helpers fra Seattle, som stod og trippede i spænding over, at deres nye album var lige på de nederste trappetrin hos Subpop. Nu har de fået en frisk video til at bakke albummet op, og det er til nummeret Medication. Et morsomt mareridt af atomar karakter, hvor piller i lange baner er eneste løsning.

______________________________________________________

Onde tunger vil kalde det hipster musik, når Fergus & Geronimo skruer op for deres mix af catchy optempo garagepop med 60’er islæt og 90’er lo-fi lyd. Jeg kalder der fucking effektivt! Hvis du ikke har en fest, men gerne vil have en, så sæt deres nye album Funky Was The State of Affair på eller bare denne video til singlen Roman Tick.

Foto i toppen er et still fra videoen til Roman Tick

//Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s