Video fredag

Det er fredag igen, hvilket på Lappland betyder video fredag. Vi har fundet 3 videoer til at runde ugen af med / sparke weekenden ind med. På denne regnfulde fredag bliver der rundet britisk støjrock, canadisk grunge og veteran ‘rock’ fra New England.

 

 

I sidste uge skrev vi om Cold Pumas, som er albumaktuelle 5. november. Den ældre, støjende sag ‘Beat Mystery’ bærer skylden for min første Cold Pumas forelskelse, og selvom videoen vist nok er en uofficiel en af slagsen, fortjener den alligevel en plads i varmen. Der er i øvrigt pop pay-off imod slutningen, til dem der ser med så længe.

For 10 dage siden ramte Metz’ debutalbum gaden. Det samme gjorde videoen til nummeret ‘Wet Blanket’. Der er ikke så meget slinger i valsen med denne sag. Metz slår hårdt og videoen akkompagnerer med skiftevis kontrastfyldt slowmotion og hårdt klippede stills.

Jeg havde egentlig tænkt mig at runde dette indslag af med noget dejlig pop, men Converge maste sig ind fra siden. Hardcore veteranerne fra Boston bliver ved med at lyde som ingen andre, og det sprit nye album “All we love we leave behind” lader ikke til at være nogen undtagelse. Det bliver fejret med ‘Aimless Arrow’. Og så må poppen vente til næste uge.

God Weekend!
Tobias

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s