Tyvek – Time Change/Inter City Walks

7″ uge! Rygterne siger, at Detroit falder fra hinanden. Befolket af lige del fattige amerikanere og besøgende Instagram uploadende youngsters, som bare må have et glimt af den synkende skude, er den glorværdige industriby på vej ned. Men ligesom stærk læder er der stadig bands, der holder ud i Motorcity. Et af dem er det let nørdede garagerockband Tyvek, der har velsignet verden med klyngebomber af catchy partypunk.

På Time Change/Inter City Walks fortsætter Tyvek, hvor de slap på Nothing Fits (In The Red, 2010) med hurtig fuzzy garagerock og selvantændende energi. Vokalen er en desperat mumlen hen over hurtige riff, der bumlende vælter afsted jaget af trommer og bas. Der er en befriende kejtethed over Tyvek, som en genert, bleg dreng, der går amok med en stor hammer.

Tyvek var også både hyperaktive og sært generte, da de sidste år spillede på Loppen sammen med Iceage – en koncert hvor Detroit bandet med deres uimponerede turbogarage skubbede godt gang i aftenen. Det var i forbindelse med denne tour at Tyvek udgav 7eren Time Change/Inter City Walks, som er en lille skriggrøn stikpille op i Tyveks skæve korpus. Lyt til den herunder.

//Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s