Little Gold – Weird Freedom

Under vores 7″ Uge delte jeg min begejstring for dette oversete kamin-lune band fra det østlige USA, som med et semiakustisk udtryk banker varme i selv det mest novemberdøde sind. I 2011 udgav Little Gold et album, som fuldstændig gik under radaren her på siden, men det gør vi noget ved nu. Lyt til albummet Weird Freedom.

Christian DeRoec, kendt fra Woods og Meneguar, Pat Broderick og Brian Markham har gennem en årrække spillet vedkommende countryklingende indierock med twang og let deprimerede stemningsbilleder. Det bedste eksempel på denne varme men ”downer” lyd, som smertefulde bekendelser ved et lejrbål, er det fine album On The Knife fra 2009.

Meget må være sket i sangskriver Christian DeRoec’s liv, for opfølgeren Weird Freedom fra 2011 er en noget mere kæk indieplade. En snert af den kærlige sydstatslyd, som Little Gold sang sig ind i mit hjerte med, er heldigvis stadig tilstede, men denne gang parret med Brooklyns bedst skårede indiesange.  Det får Weird Freedom til at fungere som en optursplade, hvor tempo og blæsere puster countrysmerten væk og erstatter den med overskud og varm kaffe.

Giv albummet, som også indeholder den forrygende single Chainsaw, et lyt herunder.

Albummet blev udgivet i 2011 på bandets eget selskab Loud Baby Sounds.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s