Glow Kit – Christmas Daze

glowkit_jul2Glow Kit har skrevet en julesang, hvilket jeg vil fraråde de fleste bands at gøre. Men det kan ikke være kommercielle interesser, der har drevet Glow Kit til denne dristige beslutning, og måske derfor er duoen sluppet så forbandet godt af sted med at pakke mig ind i tung sne og julesokker. Christmas Daze er så catchy som garagerock kan blive, og den bedste julesang jeg har hørt længe.

I Aarhus har de fat i den lange ende, når det kommer til musik, der rimer på punkrock. Cola Freaks startede ud, og siden da har Urban Achievers, Snaredrum, Emenkaya, Happy Hookers for Jesus, Fright Eye med flere gjort byen særdeles spændende igen musikalsk set. Glow Kit er også ud af denne nye stolte punkrocktradition og på debuten Glow Kit s/t fra i år, er melodierne ikke til at tage fejl af; Glow Kit forstår til fulde at fusionere forrygende glad-i-låget melodier med hurtig no-nonsense garagerock.

Og ja, lad os bare kalde det en julegave. Glow Kit har lavet en julesang til fri download ved navn Christmas Daze, der foruden obligatoriske klokker og bjælder også byder på et overraskende omkvæd og god karma.

Desuden barsler Aarhus duoen nyt album i 2013, der “udspringer af en nyfunden glæde ved New Orleans-percussion, blæserinstrumenter og Fleetwood Mac”. Vi glæder os!

//Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s