MMXIII & Lappland

en halvVær hilset læsere af musikbloggen Lappland, godt nytår. Med sædvanen iver over musik, der falder i vores brede, men veludviklede smag, vil vi på Lappland også i 2013 sørge for at grave bands, artister og udgivelser frem, der får for lidt plads i solen på vore kanter.
Selv om vi har hang til musik, der oftest spilles af amerikanske bands, vil vi gøre vores for at favne mere skandinavisk musik i 2013. Nye danske skud skal ej heller glemmes.

Igen kan du på Lappland den første i hver måned læse hvilke koncerter vi mener er månedens mest interessante i København og selvfølgelig altid læse interviews, anbefalinger og anmeldelser. Og vigtigst af alt håber vi, at du vil støde på en masse ny musik herinde, der vil optimere dit liv bare en anelse.

Desuden har Lappland i dagene siden julen stod for døren fået nyt udseende med hjælp fra Anne Sarah Skjøth, som har stået for design af ny header.

Inden jeg går helt i selvsving over os selv og 2013, er det på sin plads at dvæle lidt ved 2012 en sidste gang. Tre af mine favoritblogs har lavet fremragende ‘best of’ lister, med masser af kendte og ukendte højdepunkter fra 2012. Der er gratis download af et utal af årets bedste sange og læsestof en masse. God fornøjelse.

gimmetinnitus.com – tonsvis af gratis mp3’er af de bedste fra året.

styrofoamdrone.com årets 25 bedste albums med stream.

imposemagazine.com – et magazin og ikke en blog, men deres smag er fin. En liste over de 50 bedste plader i år.

//Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s