Sharm El Shakes

sharmelshakesEt af Lapplands nytårsforsæt har været, at vi i højere grad vil forsøge at vende vore nysgerrige ører mod det nordiske og europæiske. Der er siden nytår blevet rundet et dansk/amerikansk samarbejde, et græsk 24 timers projekt, og i dag går turen altså til det engelske og Sharm El Shakes.

Firkløveret Sharm El Shakes er et nyere, garage/punk-klingende band fra det sydøstlige London. Sharm El Shakes står for umiddelbare sange om naiv kærlighed og ungsind, med en tilgængelighedsfaktor der gør bandet til et festligt bekendtskab for selv de sarteste ører. De fire medlemmer gør / har tidligere gjort sig bemærket i bands som Lovvers, Prize Pets  og French Kissing og danner sammen med bands som Sauna Youth, Fair Ohs og Cold Pumas grobund for noget der efterhånden ligner en interessant sydbritisk diy punk scene.

Hidtil er det for Sharm El Shakes kun blevet til en håndfuld vellydende demoindspilninger, hvoraf to af dem har været udgivet på et udsolgt bånd. Ligeledes er der heller ikke meget information at finde om hverken det unge band eller dettes planer for fremtiden. Jeg krydser fingre for en eventuel fuldlængde i 2013. Indtil da kan 3 demoer høres på deres bandcamp.

Tobias

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s