Maps & Atlases konkurrence

maps and atlasesVind 2×2 billetter til mathpop bandet Maps & Atlases’ koncert på Loppen den 21. februar.

Matematik i musikalsk sammenhæng betyder kringlede guitarfigurer udført med kirurgisk præcision og rytmer, der skifter pulsslag på nærmest utænkelige måder. Kompleksitet er et mål i sig selv, og samtlige instrumenter håndteres med teknisk overlegenhed.

Men mathrock, genren jeg hentyder til, har det med at blive noget stiv i det.

Det sandede Maps & Atlases også, og med EP’en You & Me & The Mountain fra 2008 blev en ny melodiøs legesyg kurs udstukket, som gruppen har forfulgt siden, senest med albummet Beware and Be Grateful.

Bevares, Maps & Atlases laver stadig kompleks musik, men afrikanske rytmer og smittende melodier har skubbet det demonstrative matematiske langt i baggrunden. Bandet er vitalt som aldrig før, og deres kække melodier er særdeles udadvendte, bakket op af Dave Davison’s nasale vokal gemt i et stort fuldskæg.

Maps & Atlases anno 2012 kan opleves på Loppen den torsdag den 21. februar, hvor de vil vise, hvordan mathrock og sød indiepop kan fusioneres på bedste vis. I samarbejde med Smash!Bang!Pow! udlodder vi 2×2 billetter til aftenen, så to af jer kan invitere jeres ven, kæreste eller søster med ind og blive krammet af fire fyre fra Chicago.

Du skal blot svare på dette spørgsmål:

Forsanger og guitarist Dave Davison, manden med det store skæg, er særdeles glad for en særlig beklædningsgenstand til overkroppen, som det ses på mange fotos af bandet. Hvilken beklædningsgenstand er dette?

Send svaret til lapplandblog@gmail.com, og vinderen vil blive udtrukket på vores facebookside lørdag den 16. februar.

//Troels

Reklamer

One thought on “Maps & Atlases konkurrence

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s