Video Fredag

tengoEngang var der noget på MTV, der hed Alternative Nation, hvor de sent om aftenen viste videoer med såkaldte alternative bands. Men det var i 90’erne, og jeg gik i joggingtøj, og det er lang tid siden. Noget andet er, at Nü Sensae, Yo La Tengo, Hanne Klostø, Pissed Jeans og Parquet Courts har lavet nye musikvideoer, og dem kan du se her. Her er soundtracket til din weekend!

Den første video er med veteranerne Yo La Tengo og deres eftertænksomme skæring I’ll Be Around. Superchunk frontmanden Mac McCaughan gæster starten af videoen, inden et regulært drama med Yo La Tengo medlemmerne i hovedrollerne udspiller sig i slutningen. Desuden lærer du også at lave mexicansk mad undervejs.

_________________________________________

Brooklyn via Texas bandet Parquet Courts er lyden af et liv uden bekymringer. Musikvideoen her er klippet sammen af videomateriale optaget fra et show på Brooklyns Death by Audio.

_________________________________________

Vancouvers Nü Sensae stod for en af mine absolut favorit udgivelser i 2012, albummet Sundowning. Her er deres nye video til nummeret Spit Gifting. Og så ser de seje ud. Det er vigtigt.

_________________________________________

Et godt popnummer går lige i hjertet og sådan er det med dette nummer fra den norske indiepoppige Hanne Kolstø. Videoen er fuld af dans.

_________________________________________

Jeg glæder mig til at posten kommer med pakken, der indeholder den nye plade med Pissed Jeans Honeys, og indtil da vil jeg lytte til dette nummer dagligt og grine højlydt over videoen, som er, med et udtryk jeg snart er for gammel til at bruge, herre grinern.

//Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s