Natural Dreamers

NATURALNatural Dreamers er en musikalsk legestue med en besætning bestående af John Dieterich (Deerhoof, Gorge Trio m.m.), Chris Cohen (ex-Deerhoof, The Curtains, solo m.m.) og Jay Pellicci (31 Knots m.m.). Foretagendet har ligget brak i næsten 10 år, men i slutningen af januar annoncerede bandet en 7″ med to spritnye numre, en 7″ der desværre allerede er udsolgt, men som nu kan streames / erhverves digitalt.

 

At kalde Natural Dreamers en legestue er ingen overdrivelse. Præmissen for projektet kunne nemt have lydt: ‘alle medlemmer skal have lov at spille lige hvad de har lyst’. Og så var der i øvrigt ikke nogen der gad at synge. Hermed ikke sagt, at det bare er noget rod det hele. På trods af et flyvsk forhold til struktur og en kæmpe stor hvid pil torpederet lige igennem ethvert forsøg på genrebetegnelse formår Natural Dreamers, ofte via Pellici’s trommespil samt sans for melodi, at holde virvaret på et plan, hvor det rent faktisk er muligt at få en berigende oplevelse ud af en gennemlytning af både denne nye 7″ og fuldlængden fra 2004. Forventningen kan ikke være om traditionel sangskrivning af nogen art. Er man derimod åben for en serie sekvenser af finurligt sammensatte instrumentale impulser, så er man havnet hos den rette trio.

Selv ynder jeg at lave et indre lysbilledshow til gennemlytningerne. Billedserien starter som regel med tre venner på en tom legeplads. De siger ikke noget til hinanden, de har bare taget hver deres yndlingsinstrument med, og de ved hvad der er på spil. De tre venner kan ofte flyve i billedserierne. Ikke så hurtigt og ikke så højt. Tit går turen igennem forstadskvarterer, måske forbi vennernes barndomshjem, alt imens der spilles derudaf. Vennerne lægger musik til hvad de ser. Efter et kvarters tid bliver den ene sulten, og de går hver til sit.

 

Tobias

Reklamer

One thought on “Natural Dreamers

  1. Pingback: Årets hidtil bedste numre pt. 1 | LAPPLAND

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s