Hell Ahoy

artworks-000041642378-684za2-cropHell Ahoy er et nyt band ud af den københavnske undergrund. De spiller beskidt og ligefrem noiserock på andres opfordring, og de gør det godt. Sidst i marts udkom deres debut Hell a HorsePlayRec, og den kan du streame her

I oktober måned sidste år skulle amerikanske Dope Body spille en koncert på Københavns KB18. Et virilt lovprist noiserock band på vej op.

Da København ikke lå inde med et passende orkester til at varme publikum op, blev Søren, Martin og Adam – alle med fortid i Københavnske hardcore/prog/metal bands – bedt om at lave noget passende larm til lejligheden. De tog udfordringen op, mødtes to gange i et øvelokale, stillede sig op på scenen på KB18 og spillede syv numre, der skulle være deres første og eneste koncert ever.

Måske fordi publikum denne aften – inklusiv jeg selv – var ellevilde med, hvad de hørte, besluttede trioen med hjælp fra PlayRec at udgive en plade. Og således blev det. Navnet Hell Ahoy lånte de forresten fra en sangtitel med vennerne i Menfolk, og evnerne til at lave beskidt og ligefrem noiserock med syg tyngde og grunge-nykker havde Søren, Martin og Adam oparbejdet i bands som Marvins Revolt, Rising og Imagine I Had Hands.

Albummet, en såkaldt 12″ med seks numre, udkom d. 23. marts og rammer bestemt et tomrum i vores hjemlige musikscene. Big Black og Jesus Lizard-lugtende ørefigner er en mangelvare på vore kanter, og derfor, og fordi Hell Ahoy ved, hvordan man skruer en vild sang sammen, digger vi i den grad Hell a Horse. Stream de seks sange herunder og køb den via PlayRec.

Også props til Fossils, der ligeledes spillede 10. oktober på KB18.

//Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s