Video Fredag

kids getFem videoer ligger klar til at forsøde din weekend. Den første sang vågner jeg om natten og nynner, og den sidste er med et band, der snart gæster København. De resterende videoer er med bands, du skal tage at blive dus med i en fart. God fornøjelse.

Jamican Queens – Kids Get Away

Kids Get Away er så latterlig poppet, at det ikke er til at ryste af sig. Jamican Queens hedder bandet bag sangen, og de har hjemme i Detroit Rock City. Rock spiller de ikke, men i stedet noget de selv kalder Detroit Trap Pop. Mere af den slags kan du høre via Jamican Queens bandcamp. Om videoen til dette nummer kan det siges, at det kan betale sig at have en stalker – måske.

________________________________________

The Men – I Saw Her Face

The Men gæstede fornyeligt København og blæste de fleste bagover med en usædvanlig intens koncert. Touren var på baggrund af The Mens fjerde album på stort set ingen tid, New Moon. Til en sang fra samme album er der just kommet en video. Den hedder I Saw Her Face, og videoen er en psykelisk live-performance med kitchet intro af hver enkel musiker.

________________________________________

King Dude – Jesus in the Courtyard

At apokalypsen er lige om hjørnet ved Seattles King Dude, der besynger derouten på en maner, der leder mine tanker hen på Johnny Cash og hans American Recordings – bare en kende mere satanisk. King Dude er lige del sort metal og kulsort folk. På denne sang er det sidstnævnte, der udfolder sig, og den tilhørende video passer i farven. Albummet hvor sangen stammer fra hedder Burning Daylight, udkom sidste år og kan streames via bandcamp.

________________________________________

Cascadia – Josie

Der bliver hugget fra alle mulige 90’er bands i dette nummer med Vancouvers up-and-coming Cascadia. Da alting skal have et navn, har deres musik fået titlen Sadgaze. Trioen bruger larm-kontra-noget-pænt formlen overbevisende, og det er bestemt et band, jeg vil holde øje med fremover.

________________________________________

Purling Hiss – Mercury Retrograde

Lidt i samme skuffe findes Purling Hiss. Gruppen er aktuelle med et frisk album på Drag City og også aktuelle i København, da de spiller på KB18 den 26. maj. Musikalsk ligger de et sted mellem Kurt Vile, Superchunk og Weezer – altså fedtet ind i en masse 90’er stads med et nyt twist. Videoen til Mercury Retrograde er rimelig lige ud af landevejen, ligesom sangen, men begge dele har en corny slacker ting over sig, der er svær ikke at falde for.

Foto øverst er et screenshot fra Kids Get away-videoen

//Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s