The Road To Suicide + Spökraket konkurrence

url-1Der står psych-gaze på menuen den 15. juni, når de to danske bands The Road To Suicide og Spökraket holder releasekoncert på UnderWerket i Valby. Dette bliver den københavnske fejring af deres 12″ split, som udkom på Levitation Records den 20. maj. I den forbindelse har Levitation Records og 88mph bedt Lappland om at lave en lille konkurrence, hvor vinderen får 2 x indgang. Svar på vores spørgsmål angående udgivelsen og nap billetter til junis bedste dobbeltkoncert.

Spökraket er en eksperimenterende og sonisk oplevelse, der byder på langstrakte, støjende lydflader, spacey improvisation, meditative droner, samt udforskninger af og udflugter i gentagelsens kunst. Bandet tilstræber at udfordre cyber-generation og zapperkulturens opmærksomhedsgrænser med tracks, der ofte overstiger 10-15 minutter, og som derved rækker langt ud over den ellers nærmest universelt vedtagne pop-hit formel. Spökraket har netop lige dét lille, skæve twist, der skærper éns opmærksomhed og som gør, at at man overgiver sig fuldstændigt – uden helt at vide hvad det er, man indlader sig på.

________________________________________________________________

The Road To Suicide definerer en helt særlig type psych-gaze – et flydende lydlandskab gennemvædet og oplyst af gnistrende dopamin-nedslag, på én gang komfortabelt og trygt omfavnende som varme vandmasser -og samtidig helt dybt nede og kradse i underbevidstheden, så den uvilkårligt er nødt til at flytte på sig! Hypnotisk opadgående spiraler af musik tager tilhørerne med over i en præ-bevidst sindstilstand, på smertegrænsen til eufori.

_________________________________________________________________

Releasen bliver med andre ord et brag, og det tror vi absolut ikke, at I har lyst til at misse. Så fat tastaturet og svar på følgende spørgsmål:

Hvor mange tracks er der i alt på The Road To Suicide / Spökraket’s nyudkomne 12″ split?

Send dit navn og svar til lapplandblog@gmail.com inden den 14., så udtrækker vi en vinder, som offentliggøres om dagen den 15.

Der kan læses mere om eventet her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s