Off festival

off_festivalBlev der ikke råd til årets Primavera eller var der for meget slinger i valsen på Roskilde programmet? Byen Katowice i det sydlige Polen har muligvis svaret på vores bønner. Om en uge sparkes Off festival igang. Den varer 3(½) dag, er billigere end en bytur og disker op med et program der udkonkurrerer langt de fleste af Europas øvrige sommerfestivaler.

 

Artur Rojek startede festivalen bl.a. med et ønske om at bringe indie, punk og new wave relateret musik til Polen. Derfor synes det heller ikke underligt, at nyligt gendannede The Pop Group, som huserede i England med deres dub-punk i slut 70’erne, agerer fredagens hovednavn.

Samme aften kan desuden opleves ex-Liturgy trommeslagerens extravagante syretrip af et énmandsprojekt – nemlig Guardian Alien.

Festivalen er i sin helhed for vild til at kunne beskrives med få ord. Men udover ovenstående kan forventes forrygende koncerter af bl.a. Deerhunter, My Bloody Valentine, Fucked Up, Goat, Thee Oh Sees, Cass Mccombs, Merchandise og Julia Holter, foruden god mad, billige drikkevarer og mere civiliserede forhold end man kender fra hjemstavnen.

Fuldt program og øvrige nyttige oplysninger forefindes på festivalens hjemmeside.

Vi ses i Polen!

Tobias

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s