Morgan Delt


morgan-delt (1)“An absolute feast of broken-sounding psychedelic weirdness” beskrives dutalbumaktuelle Morgan Delt af online-distroen NormanRecords. Dertil kan man lægge signalementer som overlegen sangskriver, vestkystpop-arvtager og man begynder at kunne danne sig et billede af den californiske tryllemager.

På trods af adskillige effektlag og genrekorrekt produktion er det den formidable sangskrivning der skinner igennem som den endegyldige succes-ingrediens. På den måde bevæger Morgan Delt sig både lyd- og indholdsmæssigt i omtrent samme terræn som White Fence, Tame Impala samt ældre navne som The Zombies og Electric Prunes.

Albummets 11 sange emmer af overskud og selvsikkerhed. Ikke desto mindre er albummet – udover en båndudgivelse med enkelte albumgengangere – første livstegn fra Morgan Delt. Delt har tidligere begået sig i et antal af bandsammenhæng, men først på egen hånd er det blevet til et egentligt repertoire. “I like working alone. I pretty much just stay in my studio all the time and don’t go out much. I’m kind of a hermit that way.”, fortæller han i ét af ganske få interviews.

Hele albummet kan streames her.

Tobias

Reklamer

One thought on “Morgan Delt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s