Passenger Peru

306698_380135748718181_1514945561_n-1Tag ét navn, to styks multiinstrumentalister og en håndfuld standard instrumenter – plus det løse lir – og du har hovedelementerne i Passager Peru. Duoen, bestående af to gange Justin, laver kontrastfyldt powerpop, der hellere overrasker en gang for meget end en gang for lidt.

Justin Stivers og Justin Gonzales mødte hinanden for omkring 4 år siden. Som så mange andre senmoderne, amerikanske eventyr startede det på… Craigslist i fuldskab. Desværre beretter historien ikke konkrete detajler om, hvad der startede denne samtale, men der skulle i hvert fald ikke mere end et par mails frem og tilbage mellem bassist Stivers (som på daværende tidspunkt lige havde indspillet med The Antlers på ‘Hospice’) og Gonzales, før en gensidig forståelse af, at de måtte mødes i virkeligheden, opstod.

4 år, 7 plader og et forlist band senere (Pet Ghost Project) kunne Passenger Peru endelig i starten af 2013 få lov at træde frem i spotlyset. Med en ambition om at blande Yo La Tengo, Brian Wilson og Animal Collective blev selvsamme år én lang inspilningsproces. I omgivelser der varierede fra alt mellem new york’ske kældre til ødemarker i Alaska indspillede de to navnebrødre en plade, der ifølge dem selv er som en mirakuløs opblomstring i en have fyldt med skidt. Og nå ja – så kan man også danse til det (læs mere her).

Passenger Peru er, hvad de lover. De eksperimentelle popperler springer nådesløst om ørerne på lytteren og er ej bange for at sætte sig godt og grundigt fast. Se nedenstående video til singlen ‘Health System’ her, og ellers så tjek deres bandcamp ud, hvor hele albummet ligger.

/Kim

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s