Video Fredag

maxresdefaultMusikvideoerne hober sig op i vores virtuelle kosteskab. Vi har kigget stakken igennem og fundet de nye videoer, vi sætter mest pris på lige nu. Få en visuel kindhest af Potty Mouth, Black Lips, Get Your Gun, Perfect Pussy og No Age.

Potty Mouth fra Massachusetts blander punkrock anno 77 med 90’er pigeindie på kløgtig vis. De skriver fængende sange i et væk som denne sag ved navn Black and Studs fra gruppens debut Hell Bent, der udkom for kort tid siden på Old Flame/Marshall Teller. Sort/hvid footy med et strejf af animation. Lavet af Faye Orlove.

Boys in the Woods hedder singlen fra Black Lips nye, og i mine øjne, længe ventede album Underneath the Rainbows. Videoen dertil er en skovtur i sindets skammekrog, hvor drenge ikke bare laver drengestreger. Instrueret af Matt Swinsy + ATL tvillingerne.

Roskilde-aktuelle og snarlige albumdebutanter Get Your Gun fra vores eget kongerige har også en dugfrisk video klar. Det er til nummeret Black Book. Glem at Get Your Gun blot er ynglinge, for de spiller marchtung manderock a la Nick Cave og Cult of Youth. Videoen til Black Book er passende sort. Skabt af Jonas Bang og bandet.

Upstate New York’s Perfect Pussy har kun udgivet én plade, som de selv kalder en demo-opsamling. Ikke desto mindre har demopladen I Have Lost All Desire for Feeling skaffet dem en plads hos det fantastiske Captured Tracks label. De har lavet en sympatisk video til nummeret “I”. Oplev catchy, kvindeanført punkrock. Videoen er lavet af Lukas Hodge

No Age har til nummeret I Won’t Be Your Generator kigget på teksturer, og ud af det er der kommet en flot lo-fi video. Duoen udgav sidste år albummet An Object på Subpop, hvor de fortsætter med at være demonstrative skrabede i deres udtryk. Det er utroligt, at det virker. Instrueret af Oliver Payne.

//Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s