Omi Palone

omiDet begynder snart at ligne indavl, men det er ren og skær fanboy-entusiasme, der bringer mig forbi pladeselskabet Faux Discx atter en gang. Med øje for den lokale Brighton/London-scene slynger de den ene udgivelse på gaden efter den anden med stor diversitet og himmelhøjt bundniveau. Det fremragende debutudspil fra Tense Men er knapt sluppet (dog næsten udsolgt) før udgivelsen af Omi Palones debutfuldlængde er annonceret til 14. april.

Dette London-baserede band har efter sigende været igennem to ‘indspilningsaborter’, før de fandt sig til rette – til gengæld lyder smagsprøverne fra pladen tilsvarende fokuserede. Omi Palone lyder groft sagt som hvis Parquet Courts havde en sortsynet britisk forsanger og eksisterede på New Zealand i 80’erne. Skævheder og småfejl er bevarede, hvilket giver endnu mere forløsning til de melodiøse stykker og efterlader en slags sympatisk klang over de velproducerede sange.

Den nydelige video til nummeret ‘Architecture’ er skudt i og omkring London og er en hyldest til britisk modernistisk og brutalistisk arkitektur – og så er den langt lettere fordøjelig end beskrivelsen antyder.

Tobias

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s