Tweak Bird

AOW500px500pxLet og fjollet som en frisk potjoint på en sommerdag blander duoen Tweak Bird tunge bluesklingende guitarakkorder med naive popmelodier. Popsludge eller strandheavy kunne det kaldes – effektivt og glad er det helt sikkert. Tweak Bird har en ny plade klar til udgivelse denne måned, og derfra har de sluppet singlen Peace Walker, som du kan høre her sammen med et par andre Tweak Bird high lights.

Singlen Peace Walker, stream den her via AV Club, er forløberen for Illinois duoens tredje fulde album, der bærer titlen Any Ol’ Way. Caleb Benjamin og Ashton Leech hedder fyrene i Tweak Bird, og de er ikke blot brødre i ånden men også i kødet. Deres lalleglade take på sludgerock, en genre der kort sagt er som at høre Black Sabbath spillet i slowmotion, har åbnet ørene hos et bredere publikum. Heavy wierdo pioner Buzz Osborne fra Melvins er måske en af de mere oplagte fans, og han har om bandet sagt: “Tweak Bird is the best band going. They are my favorite live band and Caleb is one of the best guitar players I have ever seen”.  Hermed legende godkendt.

Brødrene er stukket afsted på tour i hjemlandet for at promovere det kommende album, og vores bidrag skal være at opfordre dig til at følge dette link til AV Club og give Peace Walker et lyt. Fra minialbummet Under Cover Crops og debuten Tweak Bird s/t ligger herunder desuden to numre, der giver et indtryk af udviklingen hos Tweak Bird.

Albummet Any Ol’ Way udkommer på Let’s Pretend Records den 20. maj.

//Troels

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s