Video Fredag

whitelungvideoLad os i fællesskab blive opdateret på musikvideofronten. Her er fem saftige af slagsen fra nær og fjern. Tjek musik på film fra Protomartyr, Lower, Deathcats, Parquet Courts og White Lung.

Protomartyr er trods navnet ikke et corpse painted metalband, men i stedet et melodiøst postpunkband fra Detroit. De blander Manchester postpunk med tør protopunk som Detroit er kendt for (MC5 og Tyvek). Forsangeren Joe Casey snakker lige så meget som han synger. Sang er også et relativt nyt område for Joe Casey, der tidligere var dørmand, inden han mødte en flok yngre musikere, der som han var nede med byens musikarv. Resten er historie. Tjek videoen til hittet Come & See.

__________________________

Lower er snart klar med deres længe ventede debutalbum. Albummet Seek Warmer Climes udkommer, som vennerne i Iceage, på Matador Records. Datoen er sat til 17. juni. Sangen Soft Option er filmatiseret som et møde mellem bandmedlemmerne. Hvad de snakker om, kan du gætte på. Kristian Emdal instruerer.

__________________________

Deathcats er tre skotske drengebørn, der dyrker benhård garagerock, ting der rimer på surf og fart. De dyrker sikkert også andre ting. Yoga og krydderurter, men det fremgår ikke umiddelbart af musikken. Deres debut udkom på Fuzzkill Records den 9. juni. Nummeret her hedder Danny Dyer, og er lavet af Dean Habbick.

__________________________

Det er blevet nævnt før, men Parquet Courts er A) et voldsomt godt band B) klar med et nyt album ved navn Sunbathing Animal. Sangen her er fra det album og hedder Black and White. Videoen passer dertil.

__________________________

Vancouver-gruppen White Lung er klar med deres tredje fuldlængde, Deep Fantasy. Formularen er stadig grungepunk, om end i en mere tilgængelig udgave end tidligere. Det burde blive et hit. Albummet udkommer den 17. juni på Domino, og videoen herover er til sangen Face Down.

Screenshot øverst er fra White Lung’s Face Down video.

//Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s