Mixtape Vol. 9

foto (28)Før sommeren for alvor tikker ind og tvinger os udenfor og væk fra computeren, kan man lige nå at få en kærkommen samling af de bedste sange med ud i solen. Den 9. udgave af Lapplands Mixtape indeholder lidt gammelt, mest nyt, en slat amerikansk og en hel del brittisk. God lytning.  

 

______________________

Stabil rock med en skarp brittisk attitude er dagens tændvæske. The Love Triangle er musik uden alverdens kompromisser. Den ved, hvad den vil – hvilket ifølge teksten i ‘Settling in’ ikke er så fandens meget. Det simple udtryk går rent ind og smitter som ind i fanden, og 2 minutter og 7 sekunder senere er du overbevidst om, at du da egentlig heller gider så meget.

Bonusinfo til den nye (eller gamle) fan er, at The Love Triangle spiller koncert i København på Bumzen i aften. Mere info her.

________________________________

Ahhh, Naomi Punk. I midten af maj blev det offentliggjort, at Olympia-gruppen endelig havde fastlagt datoen for deres opfølger fra 2012, ‘The Feeling’. Nyheden blev serveret med et sidestykke af musik, nemlig titelsangen ‘Television Man’. Den 5. august kan hele albummet købes, og indtil da kan man jo glæde sig til tonerne af nedenstående. Det lyder helt afgjort lovende.

________________________

Af en eller anden grund har Protomartyr været alle steder på det seneste. Lidt ligesom forrige måneds valgplakater; man kan forsøge at undslippe deres panoptiske blik, men man slipper næppe godt fra det. Uden det helt store kendskab til musikken anden end fra alt snakken omkring mig, besluttede jeg mig for at undersøge min lille følgesvend en anelse nærmere. ‘Scum, Rise!’ gav mig straks en grund til at tro på, at der var en mening med den konstante opmærksomhed. Lige på, hårdtslående, indlevende.

________________________

Flagland har sneget sig ind på et mixtape tidligere, og selvom gentagelser oftest er undgået, er det svært at modstå trangen til at blande den amerikanske trios geniale tekster og melodier ind i perlerækken. Så et mindre rap over nallerne for gengangeren er en lille pris at betale for en god skæring i mængden. Med trommerne godt fremme i føresædet og guitaren som sidemand er ‘(In) Shards’ et perfekt intermezzo midt i alt støjen.

_________________________ 

Stuart, Adam og Leigh fra brittiske Traams laver rock efter halv-halv-princippet: Lige del larm og lige del melodi. Nummeret ‘Giddy’ er fra deres nye EP, ‘Cissa’, som udkommer via Fat Cat Records den 14. juli. Her viser drengene endnu engang, at det handler om fair fordeling i de musikalske detaljer, og mens de buldrende trommer, iørefaldende riffs, brummende basgange og den skingre vokal går lige til benet, anlægger ‘Giddy’ en solid forventning til den snarlige udgivelse.

_______________________

Mixet i dag får en lidt ældre sag som afslutning af den såre simple grund, at man om mindre end en måned kan få lov til at opleve dem på dansk grund. Englænderne i Cold Pumas har beæret den aarhusianske festival ‘Bryggerfest’ med et visit, og det skal fejres, inden vi for alvor ringer sommerferien ind. Hermed en opfordring til at stifte bekendskab med bandet, som pt. er en af de sommerkoncerter, jeg glæder mig allermest til.

Mere info om Bryggerfest og det fulde line-up findes her.

____________________

/Kim

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s