Koncerter i august

Mac-Demarco-Red-Bull-Sound-Selects-in-LA-Erik-VoakeRed-Bull-Content-PoolAugust er lidt ligesom søndage. Efter dage med bekymringsløs sjov melder virkeligheden sig sagte, men ganske overvældende. Skal jeg virkelig studere nu? Må jeg ikke drikke om formiddagen længere? SKAL jeg arbejde? Vi kender ikke svarene. Men vi kender til temmelig mange potentielle koncertbaskere den kommende måned. Læs med her og få vredet den sidste saft ud af sommeren i selskab med vederstyggelige, labre, bevidsthedsudvidende, selvstimulerende, lige-i-fjæset bands fra nær og fjern.

_________________________________________________________

Agent Orange (US) + Commie Cowboys + Benny & The Me Love You Long Time

Stengade, onsdag den 6. agust, entre 70 kr.

agent orangeTre albums, tre ep’er og fire singler på 35 år er ikke en imponerende diskografi, men Orange County bandet Agent Orange har alligevel sat sine spor i musikhistorien. Tilbage i 1979 fik de hul igennem med nummeret Bloodstains, der blev opfulgt af Lp’en Living in Darkness i ’81. Agent Orange vakte opsigt med deres miks af surfrock og punk, som ingen havde kastet sig ud i før, og fik efterhånden legendestatus. Medlemmer fra Agent Orange har desuden spillet i Adolescents og med surfkongen Dick Dale. Dyk ned i punkhistorien og smut på Stengade den 6., hvor danske Commie Cowboys og Benny & The Me Love You Long Time starter festen.
__________________________________________________

WASN’T BORN TO FOLLOW: Chelsea Wolfe (US), Ought (CAN), Perfect Pussy (US), Big Ups (US), Night Beats (US), The Garden (US), Yung (DK), Lust For Youth (DK/SE) + DJ Jonathan Toubin (US)

Pumpehuset, lørdag den 9. august, entré: 290 kr.

wasWasn’t Born To Follow lukker endnu engang op for godteposen på Pumpehuset lørdag den 9. august, hvor intet mindre end otte bands og én dj vil gøre det umuligt for dig at holde dig væk. Som repræsentanter under den skandinaviske fane kommer altid hæsblæsende Yung samt synth-trioen Lust For Youth, mens Nordamerika står for resten af programmet. Her findes alt fra hallucinerende soulrock til utrættelig kraft-punk til melankolsk og mørk art-folk, en velassorteret blanding af nogle af tidens mest interessante og opråbte bands. Efter en udsultet koncertperiode i juli er Wasn’t Born To Follow et tiltrængt samt satans velsmagende måltid, en smagsoplevelse du ikke vil lade dig selv gå glip af.

__________________________________________________

Brian Chippendale/Massimo Pupillo/Mats Gustafsson (US/IT/SE)

Jazzhouse, mandag den 11. august, entre 120 kr.

33736Denne aften på Jazzhouse er for musiknørder, hvad en super limited colorway Nike Dunk er for sneakerfreaks. Tre musikalske genier og enere mødes på scenen i en ny konstellation. Brian Chippendale er den ene del af noiseduoen Lightning Bolt og optræder også solo under navnet Black Pus, hvorunder han gav en manisk lektion i trommespil og støj på dette års Roskilde Festival. Massimo Pupillo spiller bas i det italienske progressive jazz-møder-metal orkester Zu, der med alternativ orkestrering har fundet deres helt egen niche. Sidst men ikke mindst består den nye trio af Mats Gustafsson, der med 26 musikere på scenen, også på Roskilde Festival, var ansvarligt for kollektiv ståpels på arme og ben med sit helt vilde Fire! Orchestra. Når disse tre musikere indfinder sig sammen på scenen på Jazzhouse, kan det kun blive tosset. Feinschmeckere, jazzfetichister, nysgerrige ører og andet godtfolk – forbered jer!

_______________________________________________________

Lié (CAN) + The Monoliths + Metro Cult

Bumzen, torsdag den 14. august, entre 40 kr.

LieFolkene fra kollektivet Bumzen på Nørrebro har inviteret canadiske Lié til at spille et show sammen med de danske stenerpunks i The Monoliths og synthpostpunk bandet Metro Cult. Lié er en ny trio fra Vancouver, der lydmæssigt kommer ud af samme scene som bysbørnene Nü Sensae og White Lung. Lié spiller desperat punk og artrock med et dystert bagtæppe af guitarstøj. De tre piger har på deres seneste syvtommer Masters skruet nogle seriøst solide, dynamiske sange sammen, der bestemt kan måle sig med Vancouvers fineste. Jeg tror ikke, du kan give 40 kroner bedre ud i august.


__________________________________________________

Mac DeMarco (CAN) + Schultz and Forever  

Pumpehuset, mandag den 18. august, entre 200 kr.

macDe fleste koncerter synes gabende kedelige og forudsigelige efter at have oplevet Mac DeMarco live. Bare så du ved det. Med sit tredje album Salad Days frisk i rygsækken gæster den unge canadier Pumpehuset i august. Med sig bringer han sit (u)seje backingband, der hiver spøjse coversange og mærkværdige potpourrier frem i et væk. Mac DeMarco selv er lige så charmerende som mellemrummet mellem hans fortænder antyder. Han er en trussetyv, der er ikke er bange for at stjæle boxershorts og en mester i dovne underspillede guitarpopsange. Flere årtier tappes for det bedste pop når Mac går på jagt i 60’er psych, 80’er kitch, corny 90’er og popkulturen i dag. Mød ham den 18. august.

//Lappland

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s