Septembermix

På vores Septembermix kan du lægge ører til noget af det musik, vi synes bedst om lige nu. Under afspilleren kan du læse lidt om hver enkelt nummer. God lytter.

1. Total Control er fra Australien, og har på deres andet album, hvor dette nummer kommer fra, fundet det perfekte mix mellem synthpunk og benhård psykotisk garagepunk.

2. Aarhusianske Fright Eye er på tour lige nu i Tyskland, men før det lavede de et cover af deres helte derhjemme fra, hedengangne Cola Freaks og nummeret Lyver For Mig Selv.

3. Weed spiller shoegazer og postgrunge i et støjende mix med melodierne gravet et stykke ned i mudderet. Det fungerer til gengæld rigtig godt. Weed er fra Vancouver, Canada.

4. Uhhh Viet Cong. Deres bånd “Viet Cong” er lige blevet genudgivet på Mexican Summer, og vi kan her på Lappland slet ikke vente på deres debut LP. Canadisk guitarrock når det er bedst.

5. Med inspiration fra amerikansk 80’er og 90’er indie og i særdeleshed Dinosaur Jr. og Meat Puppets har danske Tex Fuller lavet nogle seriøs gode og udanske sange, der går gennem marv og ben.

6. FF er et ganske ungt band fra Seattle egnen, der spiller grungeinspireret indierock, som man kun kan på de kanter.

7. White Lung gæster snart København. De tre piger spiller vred punkrock med inspiration fra både grunge og artrock. De er fra Vancouver, men deres seneste album er ude på engelske Domino.

8. I søndag gav New Yorks Amen Dunes koncert på Huset KBH, hvor deres særegne, nedbarberede folkerock foldede sig genialt ud. Deres seneste album Love udkom i foråret på hjembyens Sacred Bones Records.

9. Robert Hurula har tidligere spillet i Masshysteri, men nu er han ude med en soloplade under navnet Hurula. Det er melodiøs rock med diy-kant, og så er det pisse svensk.

10. Royal Headache er også fra down under. Deres take på punkrock er mere rundet og skæv end landsmændene Total Control. Stærke sange og god vokal.

11. Sidste sang er Fyns bedste drenge, Synd og Skam. På deres nye sang Føles ik som at falde er de endt op med et mærkværdig sammenskruet popnummer, der er bedre end de fleste.

/Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s