Fixture Records

fixtureEn hurtig lørdagsbemærkning herfra: Når man graver efter guld, kan der være langt mellem de gode fund. Trist men sandt. Sådan er det også, når man leder efter ny musik. Så i sin søgen kan det være en fordel at tænke lidt i alternativer. Som eksempelvis at starte ud med at finde et godt label og så tage den derfra. Jeg har gjort lidt af hjemmearbejdet for jer, kære læsere, så her kommer Fixture Records

 

 

Aahhh, Canada. Det er gået hen og blevet lidt af en besættelse for os her på Lappland, men vi håber, I bærer over med os derude og nyder de dystert perlende popmelodier i lige så høj grad, som vi gør. Hvis ikke er følgende en servicebemærkning: Der er ingen grund til, at du læser videre denne gang.

Fixture Records synes at være et velassorteret drivhus for førnævnte type musik. Med en rooster bestående af bands som Sheer Agony og tidlig Dirty Beaches, som vi allerede har haft snuden i her på siden, er der også nyere og absolut ting værd at nævne som Brave Radar, Homeshake og Freelove Fenner.

Heldigt for dig kan du få en smagsprøve på sortimentet helt gratis. Det kan vi jo godt lide. På Fixture Records’ bandpage er der en 22 numre lang sampler, hvor du selv bestemmer prisen:

Det var alt for denne gang, kort men godt.

/Kim

Reklamer

One thought on “Fixture Records

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s