Violent Video

Violent videoI Brooklyn gemmer tre musikere sig under navnet Violent Video. De mødes, de indspiller og fordufter straks fra øvelokalet igen. Men snart bliver sløret løftet. En EP med lo-fi trioen er på vej igennem et dansk label. 

Hvad adskiller ét Brooklyn indieband fra de andre? Det kan umiddelbart være svært at svare på, for der findes dusinvis af håbefulde orkestre nærmest på hvert gadehjørne. Selvom New York-bydelen har mistet lidt på übercool-indieheaven-barometeret siden 00’erne, er det stadigt et populært sted at være rockband.

Mange af disse små, mindre og midt imellem bands har masser af talent. Eksempelvis lo-fi rockgruppen Violent Video. Trioen bygger små hurtige powerpopsange op over et skelet af simple trommer og solid basbund. Trommespillet lugter lidt af 60’erne, mens guitaren lirer hurtige soloer af med skelen til sløset alt-rock. Simpelt, slacker-agtigt og super effektivt.

Kun tre små sange ligger på gruppens bandcamp, så der er imidlertid ikke meget at dømme bandet på. Men det der er, er godt. Det samme synes det danske pladeselskab Subsuburban, der kender folkene i Violent Video. Pladeselskabet har annonceret, at de udgiver Violent Videos første fysiske udgivelse – en 10″ med termin først på foråret ’15.

Chancerne for at høre mere til Violent Video er gode. Både fordi de skriver lækre sange, og fordi en Europa tour er på tegnebrættet, der også inkluderer datoer i DK.

Har du hang til Pavement, Vivian Girls, Vaselines og… Snaredrum, så hold øje med Violent Video fra Brooklyn, New York.

Lyt her:

//Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s