Lappland Zine release

???????????????????????????????Lappland er for anden gang nu også et fysisk zine. Det fejrer vi i morgen, den 25. oktober, med en lille fernisering af en slags på vores kontor over KB18 fra klokken 15-18. Myreskær spiller en håndfuld sange, der vil være billige øl og drinks og et gratis eksemplar af Lappland Zine til alle.

I zinet kan du blandt andet læse et interview med manden bag vores favorit label, det engelsk Faux Discx. Han hedder Dan og spiller også i Cold Pumas og Soft Walls. Du kan også møde brødrene Grundy fra Halifax, der har gjort sig bemærket i Quaker Parents og Heaven For Real. Trioen Dark Times fra Oslo bliver lige nu rost af alle rockanmeldere i Norge for deres debutalbum Give. Du kan læse et interview med DIY-punkerne i zinet.

Vi har også været på USA’s nordvestkyst for at interviewe ex-Unwound medlemmers nye band Survival Knife, bedt vores franske ven om at fortælle om noise i Strasbourg, sat fokus på “begrænsning” som musikalsk benspænd, fået Jason fra Total Heels til at fortælle om fænomenet “musikalsk eksil”, fremkaldt knivskarpe fotos fra Wasn’t Born To Follow festivalen og mere endnu.

Du kan læse lidt mere på facebookeventet her: https://www.facebook.com/events/1487622768172587/?fref=ts

Vi glæder os til at drikke dus med jer alle!

Nb: Lappland Zine vil fra næste uge være at finde i diverse pladeforretninger og lignende steder i København og Aarhus samt på Hovedbiblioteket i København. Mere om dette på vores facebookside: https://www.facebook.com/pages/lapplandblogcom/163993140320037?fref=ts

/Lappland

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s