Ex-Breathers

exbxEx-Breathers er et rimelig vildt hc/punk band fra Florida. De er sådan et band, som det ikke rigtig giver mening at blæse hverken op eller ned. For i løbet af et minuts lytning (et nummers gennemsnitslængde) er man nogenlunde med på, hvad Ex-Breathers har i lommen.

12 numre har Ex-Breathers formået at klemme ind på deres seneste 7”, ExBx, som udkom i oktober på Texas Is Funny records. På forunderlig vis bliver de korte energiudladninger aldrig rigtig trættende at lytte på, selvom der er fuld hammer på næsten hele tiden. Æren for dette kan tilskrives en mesterlig evne til hookfyldt sangskring samt en barnagtig utilregnelighed som tilsammen gør det muligt at skelne sangene fra hinanden og giver en masse dynamik i et hårdt presset lydbilled.

Ex-Breathers har ikke egenhændigt opfundet nogen dyb tallerken. Men sammen med senere tids ligesindede bands som Sickoids, Some Girls og The Locust puster de nyt liv i en genre der har været klandret for at have overskredet sin holdbarhedsdato – alt imens der nikkes til fortidens helte.

Tobias

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s