Novembermix

Som mængden af nedbør i november stiger vores månedsmix jævnt i intensitet. Vi starter blidt og filmisk, ruller over noget indiepop, hilser på J. Mascis og det nye danske band Tile Breaker, runder et par friske ting fra selskabet Faux Discx og ender med sluttelige punk og hardcoreklø. Læs mere om hvert enkelt nummer under afspilleren.

1) Noveller er alias for Austin-bosatte Sarah Lipstate. Hun er komponist og gør, som det kan høres på det nye stykke Into The Dunes, en del i filmmusik. Hårene rejser sig!

2) Peter Sagar hedder Mac Demarco’s gamle guitarist, der nu har et soloprojekt han kalder Homeshake. Albummet In the Shower udkom for kort tid siden, og her er sangen Brothers fra.

3) J Mascis udgav tidligere i år sit andet soloalbum for Subpop og kommer desuden snart forbi København og giver koncert på Vega. På sangen Every Morning er der både klassisk Mascis guitarlir og bløde knæ.

4) Selskabet Kill Rock Star genudgav The Raincoats klassiske debutalbum fra 1979 for få år siden. Sangen Lola er så god, at vi glemmer, at den ikke er aktuel.

5) Endnu er fabelagtigt band fra den sydengelske by Brighton. Teardrop Factory er en duo, der sætter strøm og fuzz til underbevidstheden. Resultatet er pladen er Thrash In the Heart fra i år, som er udgivet via Faux Discx Records.

6) Tile Breaker er en aarhusiansk trio bestående af medlemmer fra Happy Hookers For Jesus, Snaredrum og Transit Pop. Langsomt, kløgtigt og skal høres på repeat!

7) Tilbage i Brighton. Primitive Parts hedder et nyt projekt bestående af et medlem fra Cold Pumas og to fra Male Bonding. Veldrejet powerpop. Primitive Part har en ny 7″ ude på Faux Discx Records.

8) Oslo’s Dark Times udgav deres debutalbum Give for en god måned siden. Singlen derfra hedder Be Cool og roterer jævnligt i norsk radio. Godt gået.

9) White Wards er fra Olympia, Washington State, og de spiller møgbeskidt midttempo hardcore. Deres første fulde album udkom i juni på Iron Lung Records og hedder Cigarette Burns.

10) En kende mere hidsige og mindst lige så velspillende er københavnske Dogmatist. Nummeret her hedder Hysteria og stammer fra bandets debut LP Worn Out Welcome fra 2014.

11) Urr er et aarhusiansk foretagende ud i klaustrofobisk doomsmadder. Warlordd IV er fra båndet No Live No Love No Death udkommet på It Was Gnarled tidligere i år.

//Troels

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s