Video lørdag


Screen-Shot-2014-10-13-at-9.08.50-AM
Vi lader weekenden starte for alvor med fem gange lækkerier til øjne og ører. Frisk fra mediehylderne har vi plukket nogle af de bedste musikvideoer fra den seneste tid. Se med!

Vi starter ud herhjemme med Gooms. Et zapper-agtigt poporkester, der stykker underlige danse-appellerende sange sammen af musikalsk radioaktivt affald. Videoen til House Call er fuld af røg, teaterblod og bongstemning. Deres debut er ude på Escho.

Ex Hex fra Washington DC, har lige udgivet deres debut kaldet Rips på Merge Records, og nu har de en video klar til power-pop sangen Waterfall. Der er sci-fi stemning og spoof referencer på fuld drøn på en sang uden så mange dikkedarer.

Vi har været omkring Ought nogle gange på Lappland allerede, men deres seneste musikvideo kræver vores opmærksomhed igen. I et træningslokale danser en kvinde alene i 6.23 minutter til den eksplosive sang Pleasent Heart. Simpelt – og mere effektivt end alverdens svulstige dansevideoer. Måske en af årets bedste videoer her på siden. Danserinden hedder Kiera Hill og hun er koreograferet af Kaitlyn Ramsden, og det hele er instrueret af Lara Oundjian.

Første bid fra den kommende Broken Water plade er sangen Love and Poverty. En smuk afbalanceret støjpop-sang, hvor de elektriske guitarudbrud er stramt tøjlet. I videoen hertil medvirker en række kunstnere og musikere fra hjembyen Olympia blandt andet forsangerinden Katie Greer fra Priests og forsangeren fra hardcoregruppen Gag, Adam Barns. Videoen er lavet Nandan Rao and Kanako Pooknyw – sidste nævnte fra Broken Water.

Teardrop Factory er endnu en perle på en snor fuld af smågeniale bands fra Brighton i Sydengland. Stilen er støjsølet, men ikke uden appetitvækkende guitarfigurer og lækker ekkoindpakket vokal. Nummeret Now We Shatter er fra gruppens debut Thrash in the Heart, der udkom for kort tid siden på Faux Discx. Videoen er som sangen lettere psykedelisk.

/Troels W Thomsen

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s